Zondag live kerkdienst met majoor van der Werf op RTV NOF

DE WESTEREEN – Streekomroep RTV NOF doet a.s. zondagochtend om half tien een uitzending van een kerkdienst op radio, televisie en online. Dat doet de omroep voor Noardeast-Fryslân en Dantumadiel in samenwerking met de PKN gemeente in De Westereen. De dienst komt vanuit de Ferbiningstsjerke. Deze week gaat majoor van der Werf voor. Muzikale medewerking komt van enkele leden van het ensemble van het Leger des Heils. 

De vrijwilligers van streekomroep RTV NOF zullen zolang de omstandigheden het toelaten proberen de diensten op tv uit te zenden. De vieringen zullen een aangepast karakter hebben, waarbij het aantal aanwezigen volgens de richtlijnen van het RIVM tot een minimum beperkt blijft.

De kerkdienst is te volgen via het HD digitale tv-kanaal 20 bij Kabelnoord (wie daar geen geluid heeft kiest SD kanaal 934) of de streams op www.rtvnof.nl en social media en de radiofrequenties van RTV NOF.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *