Live kerkdienst met voorganger Jan van der Meer

DE WESTEREEN – Zondagochtend om half tien was er weer een live uitzending van een kerkdienst op radio, televisie en online. Dat deed de streekomroep RTV NOF voor Noardeast-Fryslân en Dantumadiel in samenwerking met de PKN gemeente in De Westereen. De dienst kwam vanuit de Ferbiningstsjerke in De Westereen. Deze week ging Jan van der Meer voor. De muzikale medewerking was van de begeleidingsband Meetingband. Het thema van de dienst was: Wat klein begint. 

De vrijwilligers van streekomroep RTV NOF zullen zolang de omstandigheden het toelaten proberen de diensten op tv uit te zenden. De vieringen zullen een aangepast karakter hebben, waarbij het aantal aanwezigen volgens de richtlijnen van het RIVM tot een minimum beperkt blijft. De collecte deze week is voor de MAF Zendingsvliegers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *