Live kerkdienst vanuit de Ferbiningstsjerke met Bernard Terlouw

Streekomroep RTV NOF had zondagochtend om half tien weer een live uitzending van een kerkdienst op radio, televisie en online. Dat deed de omroep voor Noardeast-Frysl├ón en Dantumadiel in samenwerking met de PKN gemeente vanuit de Ferbiningstsjerke in De Westereen. Deze week ging Bernard Terlouw voor. Muzikale medewerking was er van Simon Schoon (orgel) en Ate en Bertina Grijpstra (gitaar en zang).

De vrijwilligers van streekomroep RTV NOF zullen zolang de omstandigheden het toelaten proberen de diensten op tv uit te zenden. De vieringen zullen een aangepast karakter hebben, waarbij het aantal aanwezigen volgens de richtlijnen van het RIVM tot een minimum beperkt blijft. De collecte deze week is wederom voor MAF Zendingsvliegers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *