Zondag live kerkdienst met ds. Bernard Terlouw op RTV NOF

Streekomroep RTV NOF doet a.s. zondagochtend om half tien een uitzending van een kerkdienst op radio, televisie en online. Dat doet de omroep voor Noardeast-Frysl├ón en Dantumadiel in samenwerking met de PKN gemeente in De Westereen. De dienst komt vanuit de Ferbiningstsjerke. Deze week gaat Bernard Terlouw voor. Muzikale medewerking komt van Foeke Wiegersma (orgel) en Jildou Bakker (gitaar en zang).

De vrijwilligers van streekomroep RTV NOF zullen zolang de omstandigheden het toelaten proberen de diensten op tv uit te zenden. De vieringen zullen een aangepast karakter hebben, waarbij het aantal aanwezigen volgens de richtlijnen van het RIVM tot een minimum beperkt blijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *