Zondag live kerkdienst met ds. Aart Langevoort op RTV NOF

Streekomroep RTV NOF doet a.s. zondagochtend om half tien een uitzending van een kerkdienst op radio, televisie en online. Dat doet de omroep voor Noardeast-Fryslân en Dantumadiel in samenwerking met de PKN gemeente in De Westereen. De dienst komt vanuit de Ferbiningstsjerke. Deze week gaat Aart Langevoort voor. Muzikale medewerking komt van Filadelfia Worship.

De vrijwilligers van streekomroep RTV NOF zullen zolang de omstandigheden het toelaten proberen de diensten op tv uit te zenden. De vieringen zullen een aangepast karakter hebben, waarbij het aantal aanwezigen volgens de richtlijnen van het RIVM tot een minimum beperkt blijft.

De kerkdienst is te volgen via het HD digitale tv-kanaal 20 bij Kabelnoord (wie daar geen geluid heeft kiest SD kanaal 934) of de streams op www.rtvnof.nl en social media en de radiofrequenties van RTV NOF.

De collecte gaat ook deze week naar Theo en Jinke en Toby en Aukje, afkomstig uit de regio en nu actief in Zuid Afrika.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *