Live kerkdienst met ds. Gijsbert Otter vanuit De Westereen

Streekomroep RTV NOF had zondagochtend om half tien weer een live uitzending van een kerkdienst dat werd uitgezonden op radio, televisie en online. Dat deed de omroep voor Noardeast-Fryslân en Dantumadiel al weer voor de 10e keer in samenwerking met de PKN gemeente in De Westereen. De dienst kwam vanuit de Ferbiningstsjerke. Deze week ging ds. Gijsbert Otter voor. Muzikale medewerking was er van organist Ivo van Hijum en de band Lost and Found uit Emmeloord.

De vrijwilligers van streekomroep RTV NOF zullen zolang de omstandigheden het toelaten proberen de diensten op tv uit te zenden. De vieringen zullen een aangepast karakter hebben, waarbij het aantal aanwezigen volgens de richtlijnen van het RIVM tot een minimum beperkt blijft. De collecte ging deze week weer naar Theo en Jinke en Toby en Aukje, afkomstig uit de regio en nu actief in Zuid Afrika.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *