Live kerkdienst met ds. Alexander Aalderink

Op Moederdag was er om half tien weer een live uitzending van een kerkdienst op radio, televisie en online. Dat deed de streekomroep voor Noardeast-Fryslân en Dantumadiel in samenwerking met de PKN gemeente in De Westereen. De dienst kwam vanuit de Ferbiningstsjerke in De Westereen.

Deze week ging ds. Alexander Aalderink voor. De muzikale medewerking was er van Anja Heikamp (orgel) en Jellie van der Veen en Eddy Huizinga (trompet). De collecte van deze week gaat naar Theo en Jinke en Toby en Aukje, afkomstig uit de regio en nu actief in Zuid Afrika.

De vrijwilligers van streekomroep RTV NOF zullen zolang de omstandigheden het toelaten proberen de diensten op tv uit te zenden. De vieringen zullen een aangepast karakter hebben, waarbij het aantal aanwezigen volgens de richtlijnen van het RIVM tot een minimum beperkt blijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *