Zondag live tv-dienst met Johan van der Kamp

DE WESTEREEN – Streekomroep RTV NOF zendt ook a.s. zondagochtend om half tien een kerkdienst uit op radio, televisie en online. Dat doet de omroep voor Noardeast- Frysl├ón en Dantumadiel in samenwerking met de PKN gemeente in De Westereen. De dienst komt vanuit de Ferbiningstsjerke. Deze week gaat Johan van der Kamp voor. Muzikale medewerking komt van Nynke Dandan en Hendrie Westra. De collecte gaat wederom naar het Corona Noodhulpfonds van ZOA.

De vrijwilligers van streekomroep RTV NOF zullen zolang de omstandigheden het toelaten proberen de diensten op tv uit te zenden. De vieringen zullen een aangepast karakter hebben, waarbij het aantal aanwezigen volgens de richtlijnen van het RIVM tot een minimum beperkt blijft.

De kerkdienst is te volgen via het HD digitale tv-kanaal 20 bij Kabelnoord (wie daar geen geluid heeft kiest SD kanaal 934) of de streams op www.rtvnof.nl en social media en de radiofrequenties van RTV NOF.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *