26 april collecte opnieuw naar ZOA

DE WESTEREEN – Streekomroep RTV NOF zond zondagochtend om half tien live een kerkdienst uit op radio, televisie en online. Dat deed de omroep voor Noardeast-Frysl├ón en Dantumadiel in samenwerking met de PKN gemeente in De Westereen.

De dienst kwam wederom vanuit de Ferbiningstsjerke in De Westereen. Deze week ging Tammo Jacob Oldenhuis voor. De muzikale medewerking was er van Gryn. De vrijwilligers van streekomroep RTV NOF zullen zolang de omstandigheden het toelaten proberen de diensten op tv uit te zenden. De vieringen zullen een aangepast karakter hebben, waarbij het aantal aanwezigen volgens de richtlijnen van het RIVM tot een minimum beperkt blijft.

De collecte ging evenals vorige week naar ZOA. De bijdragen van deze week die na de dienst worden ontvangen zullen daar ook naar toe gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *