Collecte 12 april nog eenmaal naar Voedselbanken Noardeast-Fryslan

Streekomroep RTV NOF zendt ook a.s. zondagochtend om half tien een kerkdienst uit op radio, televisie en online. Dat doet de omroep voor Noardeast- Fryslân en Dantumadiel in samenwerking met de PKN gemeente in De Westereen. De dienst komt vanuit de Ferbiningstsjerke. Deze week gaat Leo Blees voor. Medewerking komt van Eddy Huizinga, Fedde de Vries en Jeltsje van der Veen. De collecte is wederom voor de lokale voedselbanken.

De vrijwilligers van streekomroep RTV NOF zullen zolang de omstandigheden het toelaten proberen de diensten op tv uit te zenden. De vieringen zullen een aangepast karakter hebben, waarbij het aantal aanwezigen volgens de richtlijnen van het RIVM tot een minimum beperkt blijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *